About

Over DJ LUNAE


Wie is DJ Lunae?


Om te beginnen de naam: Lunae. Deze naam is afkomstig van een Italiaanse wijn die in 1996 is gemaakt. Toeval bestaat immers niet want 1996 is ook haar geboortejaar. De naam Lunae is haar door de jaren heen altijd bij gebleven en is om die reden ook haar artiestennaam. 


DJ Lunae staat in het dagelijks levens bekend als Angelique Verbraeken. Ze is begonnen met DJen rond haar 15de toen zij op elk feestje werd gevraagd de muziek te beheren. Toen zij een keer spontaan achter de draai tafel belande om een andere DJ te vervangen kwam zij er achter dat DJ’en haar passie was. De bevestiging van de aanwezige was als klapper op de vuurpijl. 


Lunae staat bekend als een all-round DJ die elke style haar eigen maakt. Van afro house en urban tot de altijd gezellige Hollandse Feestmuziek. Haar publiek varieert van bruiloft gangers, collega's op bedrijfsuitjes tot feestvarkens op verjaardagfeestjes. De club scène’s en strandtenten staan altijd vol wanneer Lunae achter de draaitafels staat. Na de Nederlandse feestjes onveilig te hebben gemaakt is DJ Lunae ook internationaal te boeken.  


Lunae’s draaistyle introduceert mensen aan een nieuwe muziek style die zij wellicht zelf niet hadden uitgekozen. Dit doet zij d.m.v. een vlekkeloze overloop van verschillende genre’s en een charismatische sfeer.